Ongediertebestrijding

Wespenbestrijding door Veenstra Ongediertebestrijding: Veilig en Effectief!

Wespenbestrijding door Veenstra Ongediertebestrijding: Veilig en Effectief!
Heb je last van een wespennest in of rondom je huis? Veenstra Ongediertebestrijding biedt de meest effectieve en veilige methoden voor wespenbestrijding. Laat ons je helpen om je leefomgeving weer comfortabel en veilig te maken.

€70

Laagste tarief

24 uur

Binnen 1 dag geholpen

99,5%

Succesgarantie

15 min.

In no-time geregeld

Waarom professionele wespenbestrijding belangrijk is

Wespen kunnen een grote overlast veroorzaken, vooral tijdens de warmere maanden. Ze kunnen agressief worden als ze zich bedreigd voelen en hun steken kunnen pijn doen en allergische reacties veroorzaken. Bovendien kunnen ze schade aanrichten aan je huis of tuin. Het is daarom cruciaal om een wespennest snel en effectief te laten verwijderen door professionals.

  • Snelle Respons: Wij begrijpen de urgentie van uw situatie en staan klaar om snel in actie te komen. Zodra je contact met ons opneemt, plannen wij een afspraak in die past bij uw agenda.
  • Veilige Verwijdering: Onze professionele bestrijders beschikken over de juiste kennis, ervaring en uitrusting om wespennesten veilig te verwijderen, zonder risico voor jou, je gezin of huisdieren.
  • Grondige Inspectie: Voordat we overgaan tot verwijdering, voeren we een grondige inspectie uit om de omvang van het probleem vast te stellen. Op basis daarvan stellen we een effectief behandelplan op.
  • Preventief Advies: Na de verwijdering geven we advies over hoe je wespen in de toekomst kunt voorkomen, zodat je niet opnieuw met een nest geconfronteerd wordt.

Van constatering tot nazorg

Onze werkwijze

Wij staan garant voor snelle, effectieve wespenbestrijding. Van constatering tot nazorg, wij bieden betrouwbare oplossingen voor jouw wespenprobleem.

Veenstra-Ongediertebestrijding_stap-1

Constatering & benadering

Je hebt een wespen- of hoornaarnest geconstateerd en gaat op zoek naar een ongediertebestrijder.

Veenstra-Ongediertebestrijding_stap-2

Afspraak maken

Bel, mail of plan zelf een afspraak in op een moment dat het jou goed uitkomt.

Veenstra-Ongediertebestrijding_stap-3

Bestrijder komt langs

Onze bestrijder komt langs en observeert het nest om de juiste bestrijdingsmethode toe te passen.

Veenstra-Ongediertebestrijding_stap-4

Bestrijding

Het nest wordt bestreden d.m.v. wespenpoeder of door het uitzuigen en verwijderen van het nest.

Veenstra-Ongediertebestrijding_stap-5

Nazorg & Garantie

Na de bestrijding ontvang je een garantiebewijs. Dit geeft garantie voor de rest van het seizoen.

Wespenbestrijding: Onze methodes

Veenstra Ongediertebestrijding biedt twee hoofdmethoden voor het bestrijden van wespennesten, afhankelijk van de locatie van het nest:

Chemische
Bestrijding

Wanneer het nest in contact is met een gebouw

Als het wespennest zich in of tegen een gebouw bevindt, zoals je woning, garage of schuur, gebruiken wij chemische wespenbestrijding. Deze methode is uiterst effectief en veilig wanneer correct toegepast door onze gecertificeerde professionals.

Gebruik van stuifpoeder

Wij maken gebruik van een speciaal stuifpoeder dat de werkzame stof Permethrin (0,75%) bevat. Dit poeder wordt onder druk in de vliegopening van het nest geblazen.

Werking

Zodra de wespen in contact komen met het poeder, nemen ze dit mee het nest in. Dit zorgt ervoor dat de hele kolonie in contact komt met het gif, wat resulteert in een snelle en effectieve bestrijding van het nest.

Niet-chemische Bestrijding

Wanneer het nest niet in contact is met een gebouw

Als het wespennest zich bevindt op een locatie waar chemische wespenbestrijding schadelijk kan zijn voor het milieu of andere dieren, zoals in bomen of in de grond, kiezen wij voor een niet-chemische aanpak. Deze methode is milieuvriendelijk en veilig voor de omliggende natuur.

Gebruik van een speciale stofzuiger

Wij gebruiken een krachtige stofzuiger om de wespenkolonie en de buitenkant van het nest op te zuigen.

Verwijdering van de raten

Nadat de wespen zijn opgezogen, verwijderen wij de raten om ervoor te zorgen dat het nest volledig is verwijderd en niet opnieuw wordt bevolkt.

Waarom Kiezen voor wespenbestrijding via Veenstra Ongediertebestrijding?

  • Ervaren professionals: Onze experts zijn goed opgeleid en gecertificeerd in het veilig en effectief bestrijden van wespennesten.
  • Snel en efficiënt: Wij begrijpen dat een wespennest voor overlast zorgt en handelen daarom binnen 24 uur om het probleem te verhelpen.
  • Veiligheid voorop: Wij gebruiken methodes die veilig zijn voor jou, je gezin en huisdieren, evenals voor het milieu.
  • Transparantie & service: Voor slechts €70 verwijderen wij een wespennest. Daarbij geven wij seizoensgarantie op onze diensten.

Snel van wespen af?

Wacht niet langer met het laten verwijderen van een wespennest. Hoe eerder je handelt, hoe sneller je weer kunt genieten van een wespvrije omgeving. Neem vandaag nog contact op met Veenstra Ongediertebestrijding voor een snelle en effectieve wespenbestrijding.

Bel nu +31 6 42 66 16 54 of plan direct een afspraak in voor meer informatie en om een afspraak te maken. Wij staan klaar om je te helpen!